bilglas stockholmLetar du efter bilglas i Stockholm? Då ska du kontakta oss! Oavsett om du behöver en ny bilruta som privatperson eller om du representerar en verkstad, kan vi i de allra flesta fall leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

bilglasIdag har vi ett brett lager med bilglas i Stockholm och vi levererar snabbt, säkert och tryggt – antingen till din dörr eller till närmsta verkstad. (Du kan givetvis själv bestämma vilken verkstad som vi ska skicka ditt bilglas till.)

Bilglas Stockholm – Så går du tillväga!

Är du intresserad av ett prisförslag? Såhär gör du:

  • Börja med att lämna din förfrågan i formuläret här till vänster. Här fyller du bland annat i din bilmodell, biltyp och årsmodell. Var noga med att fylla i rätt uppgifter. Det sparar oss båda tid och möjliggör att du får ett korrekt prisförslag direkt!
  • Efter att du skickat din förfrågan hör vi inom kort av oss med ett förslag på lösning.
  • Du kan även ringa oss på +46(0)708-58 89 81 eller skicka ett mejl info@mspautoparts.se

Bilglas Stockholm – varför ska du välja oss?

Det finns flera anledningen att välja oss som din leverantör av bilglas i Stockholm. Här följer några argument.

bilglas stockholmPrisvärt bilglas till marknadens bästa priser!
För det första är vi alltid snälla mot din plånbok. Genom våra smarta logistiska lösningar kan vi hålla marknadens lägsta priser på massor av vindrutor, och vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd som kund. Faktum är att det i många fall blir billigare att köpa din bilruta av oss och få den installerad på din lokala verkstad, än att vända dig till försäkringsbolaget. Lämna din offertförfrågan idag, och jämför själv priset!

Snabba och säkra leveranser + lager i Stockholm!
dhl frakt bilglas stockholmVåra proffsiga fraktpartners Bussgods och DHL, ser alltid till att ditt bilglas kommer fram tryggt och säkert – och snabbt. Eftersom vi har ett gediget lager med bilglas i Stockholm kan vi hålla extremt snabba leveranser, oavsett vilken konkurrent du jämför med.
Försäkringsärende? Vi hjälper dig från ax till limpa!
Ibland är det svårt att veta hur man ska gå tillväga för att lösa ett sprucket bilglas på bästa sätt. Behöver du hjälp med ditt försäkringsärende, eller har några andra frågor om bilrutor, försäkring och självrisk, kan du kontakta oss. Vi har lång erfarenhet i branschen och hjälper dig från ax till limpa.

Verkstad i Stockholm? Vi fixar de mest privärda lösningarna åt dig och dina kunder!

verkstad stockholmRepresenterar du en verkstad i Stockholm och letar efter kostnadseffektiva lösningar för bilrutor? Kontakta oss idag! Vi har lager i Stockholm och god erfarenhet av effektiva samarbeten.
OBS! Ni kan även ansöka direkt om kvantitetsrabatter på vår sida om verkstadsrabatt.